Custom bestellingen

Fan van It’s OOAK producten maar kun je niet precies vinden wat je zoekt? Dan ben je op het juiste adres. Bij ons kun je zelf je favoriete nieuwe items samenstellen.

Bepaal alles van A tot Z

Samen kiezen we een kleur, print en maken we een toffe combinatie. Liever iets van eigen dassen of van een stropdas van een dierbare?
Let’s go! Wij draaien nergens onze handen voor om.

Zonnebrilhoesje

Met het wisselvallige weer in Nederland zet je de hele dag je zonnebril op en af, dan is het wel zo leuk als je hem veilig kunt opbergen in een brillenhoesje. Bij een custom zonnebrillenhoesje kiezen we samen de stropdassen uit, en kun je zelf de kleur rits bepalen.

Laptop/tablet hoes

Een Laptop of Tablethoes samenstellen begint met het selecteren van verschillende stropdassen waar we samen een spectaculair geheel van maken. De laptophoezen zijn voorzien van vulling waardoor je laptop optimaal beschermd is.

Scrunchies & strikjes

It’s OOAK ademt duurzaamheid daarom maken wij graag iets van dassen die jij op zolder hebt liggen, of van een dierbare zijn geweest. Uit een stropdas kunnen meerdere items komen. Zo kunnen we samen een bijzondere familie collectie samenstellen.

Diadeem Haarbanden

Kies zelf je favoriete kleur, of printje uit en rock de look die bij je past.

Bandeau Haarbanden

Bandeauhaarbanden maken we in alle soorten en kleuren. Wij zijn bekend van de twee kleurige haarbanden, hier kun jij zelf je twee favorieten kleuren selecteren. Liever een haarband in een kleur, of met één print. Geen probleem!

Portemonneetjes

Portemonneetjes in alle soorten en maten. Met rits, of met een knipsluiting. Samen bepalen we de stof voor de buitenkant. Maar ook de binnenkant én de kleur rits kun je zelf bepalen.

Ik wil een custom Bestelling!