Wie zijn wij?

Welkom bij It’s OOAK. We geven materialen die nog fantastisch, mooi en bruikbaar zijn een tweede leven in een hip nieuw jasje. Onze producten worden namelijk gemaakt van stropdassen met een heel leven achter de rug.” Ik ben altijd vindingrijk en creatief geweest. Een vriendin grapte ooit dat als je me in 1 uitspraak zou moeten omschrijven dat sowieso “Ooh, dat kan ik ook zelf maken!” zou zijn. Zo ook met It’s OOAK, mijn eigen bedrijf.

Ons geheime ingrediënt

Wat begon als een idee voor personaliseerbare haarbanden eindigde uit pure frustratie in een scrunchie van een stropdas van de kringloop die ik had meegenomen om het leuke printje. Niet veel later was It’s OOAK een feit, met als (niet zo) geheime ingrediënt; De stropdas. Want waar deze vroeger door praktisch iedere man gedragen werd spot je ze tegenwoordig nauwelijks meer. Zonde! Want de stoffen en prints zijn vaak fantastisch!

Wat ik naast de prints nog meer zo leuk vind aan de stropdassen is de kleine hoeveelheid stof. Niet denken vanuit een idee en daar de materialen bij verzamelen, maar denken vanuit dat wat er is en kijken hoe je daar zo creatief mogelijk mee om kunt gaan. Ondertussen verkoop ik niet alleen scrunchies, maar ook haarbanden, strikjes en portemonneetjes, allemaal One Of A Kind van stropdassen dus!