FAQ

Kan ik een cadeaubon kopen?
Ja, dat kan zeker! Onze cadeaubonnen vind je hier.

Zijn jullie producten écht allemaal uniek?
Jazeker, al onze producten zijn uniek. Met jouw bestelling bij It’s OOAK ben je dus verzekerd van One of A Kind producten:).

Kan ik zelf een haarband samenstellen?
Ja, deze mogelijkheid is er. Stuur een berichtje naar hello@itsooak.nl en wij nemen de verdere stappen met je door.

Kan er een product gemaakt worden van een stropdas van een dierbare? Ja! Met heel veel liefde maken wij van dierbare stropdassen een draagbare One of A Kind herinnering. Dit kan een bestaand product uit onze webshop zijn, maar we ontwerpen samen met je ook graag iets nieuws.

Waar komen de stropdassen vandaan?
De stropdassen die we gebruiken hebben al een leven achter de rug. Een deel is gedoneerd en een deel kopen we tweedehands op. We selecteren stropdassen die voor ons bruikbaar zijn, het kleine beetje dat dat niet is doneren we zelf weer, zodat het goed terecht komt.

De stof waar mijn product van gemaakt is ziet er gedragen uit, kan dat?
Dat kan kloppen, wij maken onze producten namelijk allemaal van oude stropdassen. Het kan dus zijn dat jouw product wat tekenen van ‘leven’ heeft, dat is in onze ogen juist de charme van het product! Maar geen zorgen, we zorgen er natuurlijk voor dat vlekken en gaten niet in onze producten terecht komen. Hebben we toch wat over het hoofd gezien? Stuur een berichtje naar hello@itsooak.nl

 Maken jullie alle producten zelf?
Jazeker, wij maken al onze producten zelf! 

Kan ik stropdassen doneren?
Ja, graag zelfs! Wij kunnen bijna alle stropdassen gebruiken. Stuur een berichtje naar hello@itsooak.nl, dan regelen we samen de rest!

Kan ik een verkooppunt worden?
Ja dat kan! Onze producten liggen al bij verschillende (duurzame) kapsalons en jij kunt er daar een van zijn! Stuur een berichtje naar hello@itsooak.nl dan nemen we contact met je op.

Maken jullie ook custom made producten?
Dat doen we zeker, heb je ideeën of vragen hierover? Stel ze in een mailtje naar hello@itsooak.nl

Kan ik een bestelling retour sturen?
Ja, zolang het geen custom made bestelling is en je de producten niet gedragen hebt mag je deze retouren. Dit kan na contact met ons en binnen 14 dagen na ontvangst. Let wel op, de verzendkosten voor retouren betaal je zelf.

Naar welke landen versturen jullie bestellingen?
Onze producten worden op dit moment alleen verzonden binnen Nederland en naar België.

Hoe snel is mijn bestelling in huis?
We versturen jouw bestelling op werkdagen binnen 24 uur. Bestellingen die op vrijdag na 16.00u. en in het weekend geplaatst worden worden maandag verzonden.

Hebben jullie fysieke verkooppunten?
We hebben fysieke verkooppunten! Onze producten kun je in verschillende kapsalons zien en voelen. Klik hier voor meer informatie over deze verkooppunten.

Een product is uitverkocht, komt deze nog terug?
Nee. Omdat wij uitsluitend One of A Kind producten maken komt precies hetzelfde product komt niet meer terug in onze webshop. Wel is ons aanbod telkens anders, er zit dus altijd wel iets voor jou tussen!